Teaterforlag

Colombine Teaterförlag - Svensk forlag der repræsenterer masser af stykker på dansk. Colombine Teaterförlag er et af de yngste nordiske dramatiker-agenturer, men repræsenterer mere end 300 dramatikere; danske, skandinaviske og internationale forfattere.

DramaDirekt - Svensk stykkebank som rummer Sveriges største samling af moderne dramatik. Her findes også Sveriges største samling af digital dramatik. Grundlagt på initiativ af Sveriges Dramatikerforbund i 1997. Finansieres med hjælp af penge fra Statens Kulturråd i Sverige.

DRAMAS - Dramas er et serviceorgan for amatørteatergrupper i Norge. I databasen findes næsten 3000 manuskripttitler, som man kan søge på og bestille til læsning eller opførelse.

Dramatisk Bibliotek - Det Kongelige Biblioteks udlån af manuskripter.

Danske Dramatikere - Danske Dramatikere er den faglige interesseorganisation for teater-,   radio-, tv- og filmdramatikere, for librettister samt for oversættere og bearbejdere af dramatik.

Dansk Teaterforlag - Rollehæfter, håndbøger og anden teaterlitteratur. Forlaget formidler rigtig mange teaterstykker i mange genrer samt musicals for både børn og voksne.

Edition Wilhelm Hansen - Musikforlag.

Folmer Hansen Teaterförlag AB - Svensk forlag der repræsenterer  masser af stykker på dansk.

Forlaget DRAMA ApS – Udgiver kvalitetsskuespil for alle aldre. Lægger især vægt på at udgive den danske dramatik. Endvidere udgiver DRAMA en lang række danske og udenlandske teaterfagbøger, der stort set dækker alle inden for teaterproduktion og dramapædagogik.

Forlaget Underskoven - Primært ny dansk dramatik og ny dansk lyrik.

Hønborg Amatørteaterforlag - Udlejning af rollehæfter til skuespil, skolekomedier, ældrekomedier, dilettantkomedier, musicals.

Nordiska ApS - Nordiska ApS er det største teaterforlag i Danmark, Norge, Sverige og Island. Forlaget formidler opførelsesrettigheder til et meget stort antal danske, skandinaviske og internationale skuespil og musicals i ovennævnte lande.

The Internet Theatre Bookshop - International boghandel med engelske skuespil. Reklamerer med at have verdens største samling af skuespil og musicals…

 

DATS – landsforeningen for dramatisk virksomhed - Jernbanegade 5 - 6230 Rødekro - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03