Thomas Bødker Wilckens

Ny generalsekretær

DATS har pr. 1. februar 2018 ansat Thomas Bødker Wilckens som ny generalsekretær

Pressemeddelelse

Vi er glade for at kunne meddele, at vi pr. 1. februar 2018 har ansat Thomas Bødker Wilckens som generalsekretær for DATS.

Thomas har mere end 20 ås erfaring med teaterbranchen gennem sit ejerskab af Dansk Teaterforlag - som vi er sikre på, at mange medlemmer i forvejen har et godt kendskab til. Thomas har desuden været sekretariatsleder for Brancheforeningen for Undervisningsmidler gennem de seneste 9 år, og han har derfor et solidt kendskab til organisationsarbejde og medlemspleje.

Vi er sikre på, at Thomas qua sin store erfaring og sit personlige engegement i teaterverdenen kan bidrage med mange nye idéer og gode tiltag.

Thomas glæder sig til de nye og spændende opgaver med det udgangspunkt, at aktørerne skaber kunsten - og DATS skal sørge for gode rammer for udførelsen. Tillige vil han arbejde for, at alle former for amatørteater får en central placering i DATS.

I stillingen som generalsekretær afløser han Kim von Bülow, der takker for 6 spændende måneder. Kim har valgt at genoptage sit virke som skoleleder.

Hovedbestyrelsen kan kontaktes for yderligere information

Pia Bredow, formand
piabredow@gmail.com

DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst - Torpsgade 13 - Smidstrup - 7000 Fredericia - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03