Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

BASIS Lyskursus for teknikere, lysdesignere og instruktører!

oktober 1 @ 10:00 - oktober 2 @ 16:00

450dkr
Logo
1.-2. oktober 2022
Begge dage kl. 10:00 – 16:00


*kurset er på begynder niveau og kræver ikke forudgående kendskab til lyssætning.

Et lyskursus der først og fremmest handler om at tænke i lys.
Det henvender sig til både lysdesignere og instruktører.
Vi kommer igennem traditionelle måder at lave lys på, hvordan man kan bruge lysets virkemidler, hvordan man kan tænke lys med i sin instruktion og meget mere.
Det handler om at tænke lys, men vi kommer også omkring det tekniske med forskellige lampetyper, hvordan man samler et anlæg, sikkerhed, fejlfinding, forberedelse m.m. Det er et kursus der både henvender sig til begyndere og øvede.
Er det aktuelt gennemgår vi jeres anlæg og ser på jeres lysbord (tag eventuelt billede med). Vi kan også tage en snak om, hvordan I kan lave lyset til jeres næste forestilling.

Om underviser, Jens Damsager Hansen
“Jeg har arbejdet med lys siden 1988 både som amatør og professionel. Jeg har lavet lys på en lang række amatørscener, gymnasier, ungdomsskoler m.m.

Jeg har undervist på produktionsskole på en linje der lavede lys og lyd for skoler i København. Jeg har arbejdet 10 år som lysmand på Det Ny Teater og er nu freelance tekniker i mange forskellige sammenhænge. Jeg er uddannet elektriker. Jeg har desuden instrueret over 30 amatørforestillinger fra monologer til store musicals i mange forskellige sammenhænge. Jeg har ry for at være skæv og alternativ i både mit instruktør- og lysarbejde. Det er kombinationen af at være både instruktør og lysmand der gør at jeg har lavet et lyskursus, der også henvender sig til instruktører.”

 

 

 

PRIS: 450 kr. (inkl. forplejning begge dage).
Tilmeld dig her
Yderligere spørgsmål:
– Har du spørgsmål til selve kursets indhold og faglighed, kontakt: Teaterfaglig konsulent, Jacob Galtung-Melchior (29 31 00 79 / jacob@dats.dk)
– Har du spørgsmål af mere praktisk karakter ang. forplejning, tilmelding, afmelding, og alt andet rundt om kurset, kontakt DATS sekretariat på 74651103 eller dats@dats.dk

 

Detaljer

Start:
oktober 1 @ 10:00
Slut:
oktober 2 @ 16:00
Pris:
450dkr
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.datsbilletten.dk/arrangementer/14546/basis-lyskursus-for-teknikere-lysdesignere-og-instruktoerer/

Sted

Aabyhøj Amatør Teater
Møllevangs Allé 22
Aarhus, 8210
+ Google Maps

Arrangør

Dansk Amatør Teater og Scenekunst
Telefon:
74651103
E-mail:
dats@dats.dk
Hjemmeside:
www.dats.dk