Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

DATS kursus i dramaundervisning

20. januar 2024 Kl.10:00 - 21. januar 2024 Kl.16:00

Kursus i dramaundervisning

Kursus i dramaundervisning

Dramalærer er ikke lige noget man kan uddanne sig til, medmindre man går på Den Frie Lærerskole, men der er utrolig meget brug for dygtige dramalærere overalt. Og hvordan bliver man så det; en dygtig dramalærer?

Det er noget af det vi skal tale om og ikke mindst prøve selv på dette kursus, der henvender sig til alle der enten underviser i drama eller skal til det. Det henvender sig også til foreninger, som måske ikke lige har drama som noget man går til, men som sætter forestillinger op og samtidig gerne vil gøre dem på scenen dygtigere.

Klasserumsledelse, teaterøvelser, overblik… Det er bare noget af det, vi skal arbejde med.

Jeg er Fibbe, og jeg har været så heldig at være dramalærer, siden jeg som 16-årig blev ansat på en ungdomsskole. Da de ikke kunne give mig løn, fik jeg kurser og jeg fik lov til at se andre over skulderen. Siden uddannede jeg mig til dansk-, gymnastik- og musiklærer, da det gav mening i forhold til min egen performancelyst og min lyst til at blive en god underviser.

Nu underviser jeg fast på HF FLOW i Odense, samt på skoler rundt omkring i byen. Jeg bliver desuden brugt som konsulent hos DATS og performer selv. Jeg synes, at vi mangler et sted at lære og et sted at dygtiggøre os, for jeg synes vi har en vigtig rolle at udfylde i vores samfund, så mit håb er, at du, når kurset er færdigt føler, at du er klædt bedre på som dramalærer.

Tilmeldingsfristen er d. 15. december 2023, og prisen er 1.400 kr. pr. deltager.

Kurset foregår på Den Kreative Skole i Fredericia.

Kurset indeholder:

  • 5 timers undervisning om dagen
  • Frokost
  • Overnatning med morgenmad på Hotel Gammel Havn

Skulle I have brug for at melde afbud, så kan dette ske med fuld refusion frem til d. 18. december 2023. Herefter gives ingen refusion.

Tilmeld dig her.

Detaljer

Start:
20. januar 2024 Kl.10:00
Slut:
21. januar 2024 Kl.16:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Den Kreative Skole
Kongensgade 111
Fredericia, 7000
+ Google Maps

Arrangør

Dansk Amatør Teater og Scenekunst
Phone
74651103
Email
dats@dats.dk
Se Arrangør hjemmeside