Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Dr. Dorothea Teatret: We Will Rock You

juli 12 - august 12

210kr – 230kr
Forestillingsplakat

Dronning Dorothea Teatret inviterer til Årets festspil på Kolding amfiscene

Til august 2022 bliver Dronning Dorothea Teatret det første danske friluftsteater, som får lov at lave en opsætning af “We Will Rock You”.

Musicalen er skabt af britiske komiker og stjerneforfatter Ben Elton i samarbejde med Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor.

Den fik verdenspremiere på Dominion Theatre i London i 2004 og spillede på samme teater i hele 12 år, før den lukkede i 2014 som den klart længst spillede teaterforestilling på det hæderkronede gamle teater nogensinde! Siden har den været opført over hele verden fra Australien og Japan over USA, Canada og Mexico til Sydafrika, Brasilien, Tyskland, Spanien, Italien og mange flere.

‘We Will Rock You’ er ikke bare medrivende og hylende morsom – det er også endelig en musical, som mænd tør indrømme at de har set…!

Handlingen tager udgangspunkt i en fremtid hvor rocken er død og alle skal høre det samme, gå ens klædt og ingen må divagere fra det ”perfekte” samfund som Killer Queen har skabt.

Vi følger Galileo og Scaramouche rejse for at finde sig selv og friheden fra en verden de ikke føler de er en del af.

Til at fortælle historien kan publikum glæde sig til at høre 31 af Queens størst hits blandt andet “We are the champions”, “I want to break free”, “Radio Ga Ga” og mange mange flere.

Spilleperiode:
Der er premiere 28. juli 2022 og derefter er der forestillinger frem til 12. august med forestillinger hver dag i perioden på nær søndage og mandage.

Læs mere og bestil billitter her.

Detaljer

Start:
juli 12
Slut:
august 12
Pris:
210kr – 230kr
Begivenhed Kategori:

Sted

Dr. Dorothea Teatret
Zahnesgade 53
Kolding, 6000
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://dorothea.dk/