Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Fugl Føniks: Så du røgen, forstod du spøgen?

oktober 6 - oktober 9

Logo

Fugl Føniks med Så du røgen, forstod du spøgen?

Kai Jørgensen skriver sådan om sin kommende jubilæumsforestilling:
I 1972 sad en ung mand fra Esbjerg og græd på Novrupsvejs børnehave danmark var blevet tabt til EF senere EU – den unge mand havde været imod – men havde ikke været gammel nok til at stemme – hvad skulle hans liv nu bruges til ?På opslagstavlen i børnehaven hang en invitation til et åbent hus hos Esbjerg Børne og Ungdomsteater.  Mødet var 3. oktober – den unge mand tog derned og blev der i 38 år.

Den unge mand var mig, og i oktober er det 50 år siden jeg første gang stod på en teaterscene for alvor her i byen – jeg har fortsat ufortrødent og har både arbejdet på forskellige amatørteatre her i byen, hos en række professionelle teatre – turneret i ind og udland og det skal fejres nu!
“Så du røgen – Forstod du spøgen” er et kalejdoskopisk tilbageblik over mit teaterliv – med pile som viser hvor jeg nu er på vej hen.

Det bliver min historie fortalt gennem Teater, sange, revynumre, gøgl, digte og gæster som jeg har arbejdet sammen med gennem årene både fra ind og udland .
Forestillingen er en Varieté, det hele mikses – og de 4 gange vi spiller vil ikke være ens – nogle gæster er med hver aften, andre en eller flere aftener, men ingen bliver snydt, og alle kan se frem til 3 gange tre kvarters meget afvekslende underholdning – Faste hver aften er pianist Peter Petersen, sæbeboble kunstneren Vasek Strasser og mig selv, men mere end 20 kommer på scenen i løbet af de 4 forestillinger.

Forestillinger:
Torsdag den 6.oktober kl 19.00
Fredag den 7. Oktober kl 19.00
Lørdag den 8. oktober klokken 19.00
Søndag den 9. oktober kl 15.00

Dørene åbnes en time før, man må gerne medbringe mad og spise inden, i har bestik.
Drikkevarer købes hos Fugl Føniks Billetter à 100 kr købes her

Detaljer

Start:
oktober 6
Slut:
oktober 9
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://xn--fuglfniks-p8a.dk/

Sted

Fugl Føniks
Amagervej 10-12
Esbjerg, 6700
+ Google Maps

Arrangør

Fugl Føniks
Hjemmeside:
http://xn--fuglfniks-p8a.dk/forestillinger