Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fyrspillet 2021: Ravkongens døtre

juni 30 - juli 4

50kr – 110kr

Fyrspillet 2021

RAVKONGENS DØTRE
”Ravkongens døtre” handler om magtbegær, forræderi og venskab. Omdrejningspunktet er ravvejen, som tilbage til oldtiden var en handelsrute mellem Nordeuropa og Sydeuropa. Historien foregår i to forskellige handlingslag og i to forskellige tider, dels i oldtiden omkring yngre jernalder og dels i nutiden.

Oldtidshistorien handler om den mægtige handelsmand Ravkongen, som vender hjem til sin familie og sin hjemegn efter en handelsrejse på to år til Sydeuropa frem og tilbage langs ravvejen. Hjemme venter hans hustru og tre døtre samt trælle og arbejdere. Ravkongens bror Thorkilid venter også sammen med sin hustru og håber på at blive anerkendt som arving til Ravkongens jord og rigdom, da Ravkongen ikke selv har sønner.

Sideløbende ankommer diverse bønder og handlende også til egnen, da der i forbindelse med Ravkongens hjemkomst skal afholdes marked og Tinge.

I nutiden mødes et pigekor et sted langs ravvejen med deres korleder samt en irriterende livsstils-coach. Pigerne skal som led i et projekt være med på en 3 dage lang teambuildingtur langs ravvejen uden deres mobiltelefoner og anden form for teknologi. Det er ikke alle, der er lige vilde med konceptet.

Dramatiker: Marie Markvard Andersen

Instruktion: Ninna Lund Nielsen og Ejgil Enevoldsen

Plakat: Kirsten Barlit

Se spilletidspunkter her:
http://www.fyrspillene.dk/billetbestilling/

Detaljer

Start:
juni 30
Slut:
juli 4
Pris:
50kr – 110kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.fyrspillene.dk/billetbestilling/

Sted

I den gamle grusgrav
Sindrupvej
Hurup, Ydby 7760
Telefon:
40953301

Arrangør

Fyrspillene
Telefon:
40953301
Hjemmeside:
http://www.fyrspillene.dk/billetbestilling/