Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom igang igen efter Corona – 2 zoom møder

august 7 @ 16:30 - august 14 @ 18:00

Vi ved hvor meget vores medlemmer ønsker at komme igang igen oven på coronaen, men måske føler sig lidt på herrens mark, og måske også alene. Årsmødet blev jo aflyst, så der røg den mulighed for foreningskollegial-snak.
Derfor vil DATS tage initiativ til I 2 online Zoom møder, hvor vi både deler ud af lidt guldkorn, men hvor I også får muligheden for at tage en inspirerende snak med andre scener og grupper, eller bare lytte med.

Første møde bliver et “hvordan har I det?” Møde hvor vi gerne vil høre hvordan der står til hos jer, hvad I har været igennem, og hvad er fremtidens udfordringer. Måske vi sammen kan få vendt verdens-situationen. Der vil være et oplæg om Corona-råd til både glæde for publikum og jeres medlemmer Dato: Fredag d. 7. august kl. 16:30-18:00

Andet Møde bliver et “sådan får I publikum og medlemmerne tilbage” møde, hvor vi kommer med gode råd I længere oplæg, som vi så kan drøfte bagefter. Har du nogle succeshistorier du vil dele, må du meget gerne deltage I det møde, og har du brug for gode råd fra andre er du meget velkommen til at få andre foreningers øjne på sagen. Andet møde er Fredag d. 14. august kl. 16:30-18:00

Se det som en slags digitale fyraftens-møder, så tag gerne en afslappet stemning på og en kølig drink/eftermiddagskaffen I hånden.

Du kan tilmelde dig begge møder, eller bare nøjes med et enkelt, det er helt op til dig. Du kan tilmelde dig igen, hvis du lige skal se kalenderen an efter det første møde, der er ingen deadline.
Efter tilmelding vil I modtage et zoom-link og en dagsorden, evt. med et par spørgsmål I kan forberede jer på inden mødet starter.
Tilmelding til begge møder: https://form.jotform.com/201892272349359

Detaljer

Start:
august 7 @ 16:30
Slut:
august 14 @ 18:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://form.jotform.com/201892272349359

Arrangør

Dansk Amatør Teater og Scenekunst
Telefon:
74651103
E-mail:
dats@dats.dk
Hjemmeside:
www.dats.dk