Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Midtfyns Amatør-Scene: Håndværkerne

24. februar 2020 - 8. marts 2020

90kr

Håndværkerne

af Line Knutzon
Instruktion Allan Thomsen

”Det nye SORT

Der er godt med tømmermænd på MASken i februar-marts 2020, når MAS opfører Knutzons håndværkertilbud i form af sin sort-humoristiske komedie til os, der lever i en tid med masser af friværdi, men ingen værdier.

Mere vil have mere i vores moderne verden, hvor fællesskabet må vige for jeg, mig og mit, og hvor folk drives af selviske motiver, ikke mindst Alice, som i samme ordstrøm begræder sin egen skæbne som morder – og diskuterer blå versus beige klinker.

Kassekreditten er tom, men ægteparret Alice og Manfred satser alt på at luksusombygge deres drømmehus. Desværre forsvinder de lånte penge, som de har investeret i sort arbejde, i et sort hul.

Det er både grin og gru, når den bløde, (h)åndsvage violinist Manfred og hans ambitiøse, ”Bo Bedre”- formørkede kone Alice i manisk drøm om det perfekte liv manipuleres af et sjak afstumpede og groft intimiderende håndværkere, der malker dem for penge, mens frustrationen stiger til kogepunktet i et virvar af brædder, gipsplader, rockwool, presenninger, vandhaner, værktøj, violin, smartphones, transistorradioer, kedeldragter…

Se spilledatoer og tidspunkter her:
https://www.mas-scenen.dk/index.php/forestillinger/handvaerkerne 

Detaljer

Start:
24. februar 2020
Slut:
8. marts 2020
Pris:
90kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.mas-scenen.dk/

Sted

Midtfyns Amatørscene