Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nyborg Voldspil: Vi maler byen rød

juli 17 - august 7

125kr – 195kr

Vi maler byen rød

Kom til Grand Prix-fest til sommer!

Elsker du Melodi Grand Prix og tænker nostalgisk tilbage på dengang i 1980’erne, hvor drinksene var pink, håret var højt og skulderpuderne enorme? Så skal du med til Grand Prix-fest sammen med os, når vi rejser tilbage til alt det du husker med glæde i en forestilling fyldt med 25 af de mest kendte hits fra Dansk Melodi Grand Prix’ historie.

Historien

Håret er højt, skulderpuderne er enorme, og under overfladen er den helt gal.

Velkommen til 1980’erne, hvor forestillingen udspiller sig, og hvor man følger en gruppe gymnasieklasseelever, som op til studentereksamen har masser af se til med kærlighedsforviklinger, fremtidsdrømme og hemmeligheder.

Da der begås hærværk på skolen, er elevernes eksamen pludselig på spil, og deres forældre samt lærere prøver ihærdigt at finde frem til, hvad i alverden der foregår, og tingene udvikler sig ikke nødvendigvis, som man havde ventet. Men mysteriet om hærværket er ikke den eneste gåde, der skal løses, for hvem er det ældre ægtepar, som vi også følger undervejs? Det hele falder på plads i et brag af en romantisk og rørende finale.

Sæt dig til rette i stolen og vær klar til at feste med bl.a. ”Smuk som et stjerneskud”, ”Video video”, ”Krøller eller ej”, ”Boom Boom”, ”Disco Tango”, ”Danse i måneskin”, ”Tænder på dig”, ”Dansevise”, ”Vi danser rock og rul”, ”Hip hurra – det’ min fødselsdag”, ”Det’ lige det”, ”Under stjernerne på himlen”, ”Hallo hallo”, ”Lige der hvor hjertet slår” og selvfølgelig titelmelodien “Vi Maler Byen Rød”.

”Det vildeste nostalgi-trip. Der er både drama, kærlighed og især humor. Forestillingen ’Vi maler byen rød: The Musical’ får det til at rykke i fødder og stemmebånd.”  Ekstra Bladet

”Dialogen er velskrevet, og så kan man ikke tage fra de 25 melodier, at de virker. Er du Grand Prix-nørd, risikerer du at blive helt glad i låget ved bekendtskabet med ’Vi maler byen rød: The Musical’.”  B.T.

Dramatiker: Rasmus Mansachs
Instruktør: Rasmus Mansachs
Kapelmester: Mads Lunde
Koreograf: Simone Svane
Korinstruktør: Johnny Jørgensen
Scenograf: Malene Ilskov


Se spilletider og datoer her.

Detaljer

Start:
juli 17
Slut:
august 7
Pris:
125kr – 195kr
Begivenhed Kategori:

Sted

Nyborg Voldspil
Møllebakken
5800, Nyborg
Hjemmeside:
https://nyborgvoldspil.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/84538