Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Scenoskop festival

4. juni 2020 - 6. juni 2020

Scenoskop vender tilbage i sommeren 2020

Teaterfestivalen Scenoskop vender stærkt tilbage i 2020 med tre dages teaterfestival i hjertet af Odense – og under ny kunstnerisk ledelse.

Efter et års fravær vender teaterfestivalen Scenoskop atter tilbage i sommeren 2020. Den tre dage lange festival for vækstlagsscenekunst indtager de mindre scener på Odense Teater fra 4.-6. juni 2020 med vækstlagsteater, -musik og et brag af en netværksfest.

Scenoskop Teaterfestival har siden 2013 været Odenses førende festival for vækstlagsscenekunst, hvor den kunstneriske undergrund er blevet inviteret indenfor med udvalgte forestillinger og performances på nogle af byens veletablerede scener. Ud over forestillingerne arbejder Scenoskop også på at styrke netværket og talentudviklingen blandt unge scenekunstnere.

Ny kunstnerisk ledelse
Scenoskop teaterfestival er også stolte af at kunne præsentere deres nye kunstneriske ledelse bestående af Alexander Wacherhausen Kasch og Julie Darum, der står for planlægningen af festivalen i 2020. 

Alexander Wacherhausen Kasch og Julie Darum er begge bosat i Odense og har stor erfaring med vækstlagsteater. Alexander har tidligere været skuespiller og instruerer nu forestillinger nationalt og internationalt. Julie er skuespiller og medstifter af vækstlags-netværket FÆKT.

Om Scenoskop 2020 siger Julie Darum:
Tankerne bag Scenoskop er at skabe en platform for det fynske kunstneriske undergrundsmiljø. Det er et forsøg på at vise, hvordan det professionelle scenekunstmiljø kan samarbejde og støtte det spirende undergrundsmiljø og mest af alt et forsøg på at vise fynboerne, at scenekunst er en levende kunstform og helt sikkert et kig værd! Vi glæder os til at vende stærkt tilbage til juni.

For yderligere information eller interview kontakt kommunikations- og presseansvarlig Maria Rode Olsen på tlf: 5360 0929 eller e-mail: scenoskoppresse@gmail.com.

Detaljer

Start:
4. juni 2020
Slut:
6. juni 2020
Begivenhed Kategori: