Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

ShortPlay Festival 2021

april 17

ShortPlay – KORT & GODT

Invitation til ShortPlay Festival 2020 hos Lo Specchio i Roskilde.

Kære alle sammen/ DATS-medlemmer

DATS og Roskilde Amatørscene Lo Specchio inviterer til ShortPlay Festival lørdag den 17. april 2021.

I disse CIVID19 tider med restriktioner, nedlukninger og masser af aflysninger, er der brug for lyspunkter, håb, optimisme – og fælles teateroplevelser!

Derfor satser DATS og Lo Speccio på – i fællesskab – at arrangere en ShortPlay Festival, som man trygt kan deltage i – både som gruppe og tilskuer.

I løbet af efteråret har vi oplevet forestillinger på flere amatørteatre og -scener, på en vækstlagsfestival og et teaterbattle. Og alle steder har vi kunnet nyde teatret under trygge forhold. Alle arrangører tager udfordringen 100 % seriøst og tager hånd om alle tænkelige sikkerheds-forholdsregler.

Belært af alle disse betryggende oplevelser, har vi samlet en solid og erfaringsbaseret festival-afviklings-håndbog. Og med den i hånden sætter vi festival-forberedelserne i gang.

Vi har besøgt Lo Specchio og kan konstatere, at de, med deres 2 scener, rummelige bagscenefaciliteter og store ”udenomsarealer” kan tilbyde en både sikker og håndterbar festival-logistik.

En festival er jo ingenting uden jer. Det er jéres bidrag der, sammen med en masse andre, skal skabe en festival med ShortPlays af alle slags. En festival der afspejler alle de forskellige sceniske udtryk, der kan rummes indenfor 15 minutter.

For de 15 minutter er eneste begrænsning. De enkelte bidrag må ikke vare længere. Men holder man sig under 15 minutter er alting muligt og velkomment: Dialog/taledrama, syngespil, opera, ballet, moderne dans, lytte/radiodrama, mixed media, levende videoinstallationer, iscenesatte digte mmm.

Og shortplay – det korte format – er en yderst ”corona-egnet” genre: Man kan arbejde i små hold. Man kan arbejde i kortere perioder. Man kan arbejde enkelt og uden komplicerede, tekniske setups. Man behøver ikke store prøvefaciliteter. Kort sagt: Med shortplays kan man indrette sig smidigt efter den aktuelle situation.

I kan tilmelde max. tre shortplays, men måske bliver der kun plads til et énkelt eller tó, hvis interessen er meget stor. For at vi kan planlægge festivalen grundigt, er der deadline for tilmelding MANDAG den 1. marts 2021. I får en bekræftelse fra os den onsdag den 17. marts 2021.

I finder ansøgningsskemaet her.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Har I spørgsmål så kontakt os på dats@dats.dk eller tlf. 74 65 11 03.

Mange hilsner fra DATS-arrangørgruppen

Detaljer

Dato:
april 17
Begivenhed Kategori:

Sted

Lo Specchio
Roskilde, 4000

Arrangør

Dansk Amatør Teater og Scenekunst
Telefon:
74651103
E-mail:
dats@dats.dk
Hjemmeside:
www.dats.dk