Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

ShortPlayFestival 2020

28. februar 2020 - 1. marts 2020

ShortPlayFestival 2020

SHORTPLAY FESTIVAL: AARHUS
D. 28. februar til d. 1. marts 2020

Sæt allerede nu kryds i din kalender d. 28. februar til d. 1. marts 2020, hvor SHORTPLAY FESTIVAL: AARHUS hylder det skrevne ord, nyskabende koncepter og stemningsøjeblikke! I en perlerække af forestillinger fattet i korthed mødes scenekunstere på tværs af genrer, funktioner og grupper.

Både dramatik, monologer, performanceinstallationer, dukketeater, masketeater, børneteater, musikforestillinger og alt andet mellem himmel og jord er velkomne på scenen! Det eneste krav for de deltagende på festivalen er, at deres tid på scenen ikke må strække sig længere end 15 præcise minutter!

Måske du går og gemmer på en fortælling, som gerne vil ud af skrivebordsskuffen? Måske du mangler en festival til at kickstarte kreativiteten? Uanset hvad, er SHORTPLAY FESTIVAL det rette sted at udfolde både tankeeksperimenter, finurlige tekstbidder, performancekoncepter, devising-projekter – eller måske noget af alt dét vi slet ikke har nævnt endnu?

Tilmeldinger til festivalen åbner snart! Så følg med her på begivenheden for flere informationer om tilmelding til Shortplay i det nye år!

Vi glæder os sådan til at lukke scenen op for hele vækstlaget og byde publikum varmt velkommen til en festival som hylder vækstlaget – kort og godt!

OBS: Selve programmet og lokationen for festivalen offentliggøres ligeledes på denne begivenhed løbende!

Festivalen er skabt i samarbejde mellem DATS, QUONGA og SKHA!

Detaljer

Start:
28. februar 2020
Slut:
1. marts 2020
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2266530270267497/

Sted

Aarhus