Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tårnby Teater: Grease

august 14 - september 4

Grease plakat

Grease

ET JUBILÆUM I LÆDER OG LYSERØDT

Hvad der skulle have været årets fest og fejringen af Tårnby Teaters jubilæum med GREASE i 2020 fik corona forpurret. Frygt dog ikke – festen rykkes til 2021. Til sommer kan du rocke med til “Summer Nights”, “Greased Lightning” og “You The One That I Want”. Det bliver under åben himmel og i godt selskab med Sandy, Danny og resten af eleverne på Rydell High.

GREASE har med sine budskaber om venskabs væsentlighed og at stå op for sig selv, vundet publikums hjerter verden over. Selvom musicalen er stort set lige så gammel som teatret, begejstrer den stadig nye generationer, og er den oplagte garant for, at sommeren 2021 bliver en swingende folkefest.

Tårnby Skoles gård vil i de lune august- og septemberaftener danne rammerne for verdens mest navnkundige highschool, “Rydell High”. Med 250 pladser pr. aften og 19 forestillinger kommer denne store udendørsopsætning af GREASE, til at være den ubetingede største produktion i Tårnby Teaters historie.

OBS! Enkelte sange synges på engelsk, men forestillingen spilles og synges ellers på dansk. Der er altså lagt op til en fest for hele familien.

Dramatikere: Jim Jacobs og Warren Casey
Komponister: Jim Jacobs og Warren Casey
Instruktør: Henrik Kegnæs Spangsbo

Se spilledatoer og tidspunkter her.

Detaljer

Start:
august 14
Slut:
september 4
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.xn--trnbyteater-x8a.dk/

Sted

Tårnby Teater
Englandsvej 290
Kastrup, 2770

Arrangør

Tårnby Teater
Hjemmeside:
https://www.xn--trnbyteater-x8a.dk/