DATS Årsmøde 13. maj 2023

PÅ BLOMMENSLYST KRO VED ODENSE

Kl. 14:00 – 14:30 Ankomst og indkvartering

Kl. 14:30 – 15:00 Velkomst, kaffe/te og sang

Kl. 15:00 – 18:00 Workshops for alle – 4 forskellige hold. Inkl. pause.
Alle workshops har max deltagerantal på 20-25 personer.

Vælg mellem:

TEATERUNDERVISNING MED BØRN OG UNGE MED FIBBE D. SARBO
Teaterundervisning for børn og unge skal være spækket med sjove øvelser forklædt som leg, muligheden for at udfordre sig selv der hvor man er og udvikle evnen til at samarbejde og performe. Det er mange ting i ét, men med værktøjskassen fyldt med øvelser, lege og især forståelsen af klasserumsledelse og fantasi, så kommer man godt i mål og det er nogle af disse værktøjer vi skal prøve i denne workshop. Vi kommer både rundt om de små børn, tweens og teens, samt de unge. Nogle af øvelserne vil være de samme, men variere i sværhedsgrad.
Workshoppen er for undervisere eller instruktører der arbejder med børn og unge, eller har mod på at gøre det i fremtiden.

Fibbe Dahlslykke Sarbo er en del af DATS underviserkatalog og har mange års erfaring indenfor undervisning af teater for børn og unge. Hun har blandt andet undervist på Odense Dramaskole og for nyligt været instruktør på Fjordagerscenens opsætning af musicalen ”Sisters Act”. Hun er derudover fast underviser på HF Flow’s teaterlinje.

SANG OG STEMME MED GITTE DEGN
Sang/stemme workshop for dig der står på scenen og vil lære hvordan du bedst bruger, opvarmer og bliver tryg ved din sangstemme.
Workshoppen indeholder sang- og kropsøvelser, tips og tricks til hvordan man undgår at spænde ben for sin performance og flerstemmige korsange.
Alle uanset niveau kan deltage og man skal ikke kunne læse noder.

Gitte Degn er uddannet rytmisk sanger og underviser fra Det Jyske Musikkonservatorium og er indehaver af sangkursusvirksomheden House of Singing. Hun er bl.a. tilknyttet Odense Teater som leder af fællessangsarrangementer og har udgivet sangundervisningsprogrammerne “En sang på vejen 1 & 2″. I 2023 udkommer undervisningsbogen “Sangtræning for alle”.

SOCIALE MEDIER: ET VÆRKTØJ TIL FLERE MEDLEMMER OG SOLGTE BILLETTER MED JEANETTE REFSTRUP
Deltag i denne workshop og gå hjem med viden om, hvordan I kan bruge sociale medier til dels at gøre jer synlige over for potentielle nye medlemmer, dels kan bruge sociale medier til at sælge billetter til jeres forestillinger.

Du lærer:

  • Hvad der skal til for at skabe engagement på sociale medier, så flere får lyst til at være med.
  • Hvordan du sælger billetter, så der bliver fyldt på tilskuerpladserne.
  • Hvordan I lettest bliver ved med at udgive indhold på sociale medier, så der stadig bliver tid til at øve og spille teater.

Workshoppen handler ikke om teknik. Men du er velkommen til at tage den computer eller mobiltelefon med, som du bruger til sociale medier. For du får måske en idé til noget, du har lyst til at gøre med det samme.

Jeannette Refstrup er partner i StrupStrup®, der arbejder med strategisk kommunikation og digital markedsføring. Hun har stor erfaring med både undervisning i og praktisk arbejde med bl.a. sociale medier ­– www.strupstrup.dk

KONFLIKTHÅNDTERING I FRIVILLIGE FORENINGER MED RIKKE MØRKHOLT JENSEN
Hvad kan vi gøre som forening eller bestyrelse når uenigheder bliver til konflikter – og hvor går grænsen for konflikthåndteringen i en frivillig forening?
Rikke Mørkholt Jensen fra konsulentvirksomheden ACT!, vil gennem forumspil gi mulighed for at deltagerne reflekterer over nogle af disse spørgsmål og trækker i workshoppen på deltagernes egne erfaringer.
Vi dykker ned i og afprøver konkrete ideer til at håndtere konflikten, når den rammer. Sammen vil vi undersøge, hvad vi kan ”tage i opløbet” for at undgå at uenigheder eskalerer, og hvorfor de kan opstå, selv om vi har gjort alt for at undgå dem.
Workshoppen henvender sig blandt andet til bestyrelsesmedlemmer eller andre ansvarlige i foreningen, der kan blive bedt om at træde ind i en konflikt eller være udsatte for at blive del af en.

Særlig information:
ACT! har som konsulentvirksomhed specialiseret sig i at benytte forumspil som værktøj. Du er også velkommen til at deltage hvis du er nysgerrig på metoden. Læs mere om forumspil her;
http://www.a-ct.dk/227/ForumspilWorkshoppen kan ikke benyttes til at mediere i en igangværende konflikt mellem deltagende parter.

 

Kl. 18:00 – 19:00 Pause

Kl. 19:00 – 21:00 Festmiddag

Kl. 21:00 24:00 Aftenfest og hyggesnak samt livemusik med Beck & Olsen

Beck & Olsen spiller op
En særdeles velspillende og dynamisk duo, der sætter gang i enhver fest.

Slyngelstuen er åben
Et godt glas, ro til at snakke og hygge + god mulighed for at ordne verdenssituationen.

Sted: Baren.

Kl. 24:00 Baren lukker – godtnat og på gensyn søndag

Tilmelding
Det er gratis for alle DATS´ medlemmer at deltage. Og I er velkomne til at komme flere fra en gruppe. Overnatning koster 200 kr.
Drikkevarer ud over vand, te og kaffe er dog for egen regning.

Vi skal have din tilmelding senest søndag d. 16. april.

Tilmeldingsfristen er udløbet.

Vi gør opmærksom på ..
at der bliver taget fotos/videos ved DATS´ arrangementer, som efterfølgende kan blive brugt i DATS sammenhænge.

Om søndagen afholder vi generalforsamling. Læs mere om dagen her.