Lokal teaterkonsulent Christine Juul Johansen

Speciale: Vækstlagsmiljøet og sminke.

Kontaktinformation: c.juul.j@gmail.com eller på telefon 41 18 99 92.

Inspiration og hjælp til vækstlagsmijløerne
Jeg kan hjælpe jer med inspiration og gode råd i forbindelse med skuespil og skuespilteknik. Ligeledes kan jeg tilbyde sparring med instruktørerne omkring personinstruktion.

Jeg kan levere hjælp og rådgivning i forbindelse med opstart af projekter som f. eks. teaterfestivaler, teatergrupper, kurser, inspirationsaftener m.m.

Ønsker I at starte jeres egen teatergruppe op, kan jeg hjælpe med hele processen lige fra organisation og struktur – til faglig snak om målsætninger og genrestil.

Man siger om mig, at jeg er god til at inspirere/sparke ting i gang/give mod til at tro på egne muligheder og kræfter.

Engagement og lysten til at udvikle teatermiljøet er kodeord for mig.

Har gode forbindelser til TeaterHUSET i København og har i flere omgange siddet i arrangør-gruppen af Vildskudsfestivalen i København.

Sminke
Jeg kan hjælpe jer med alle mulige former for sminkeopgaver, både når det gælder enkel grundlæggende scenemakeup, men også når det gælder mere fantasiprægede makeupper. Jeg kan give jer et indblik i, hvordan vi med ret enkle virkemidler, rent sminkemæssigt, kan forvandle skuespilleren til en karaktér.

Jeg kan endvidere tilbyde konsulentbistand i:

–          Teoretisk sminkeundervisning – som vi prøver af i praksis.

–          Jeg arbejder også gerne med maskefremstilling i pap.

–          Jeg har kendskab til Latex arbejde.

Jeg kan også være behjælpelig med den fase af en teaterproduktion, hvor man skal have kostumer og sminke til at spille sammen med scenografien og lyset.

Jeg har som lokal teaterkonsulent i DATS siden 2011 arbejdet med vækstlagsteater i Odense og København: Scenoskop Teaterfestival i Odense og Vildskud Teaterfestival i København.

Jeg er uddannet make-up artist i 2002, dramapædagog i 2010 og Dramaturg ved Aarhus Universitet i 2015.

Siddet som bestyrelsesmedlem i DATS i 2009-2015.

Jeg kan også hjælpe jer – eller hjælpe jer videre til rette vedkommende – med alle mulige andre spørgsmål og udfordringer, der opstår i forbindelse med teaterarbejdet.

Christine