DATS søger inspirerende og erfarne kursusundervisere

Til optagelse i vores kursuskatalog søger DATS en række dygtige og inspirerende undervisere inden for mange kategorier.

Kataloget bruges af alle vores medlemmer, når de har behov for at finde en underviser til at afholde et kursus i et givent emne.

Et af DATS kerneydelser er at være med til at udvikle vores medlemmer, og til det har vi brug for et bredt udvalg af dygtige undervisere.

Vi søger underviser der er fagligt stærke i deres område og har års erfaring som enten professionel eller autodidakt på området. Det er meget vigtigt, at man kan inspirere og formidle sin kunnen til amatører på forskellige niveauer. Vi søger ikke inden for noget specifikt emne, tværtimod ønsker vi et meget bredt tilbud til vores medlemmer. Så hvad end det er inden for instruktion, skuespilteknikker, stagefight, sminke, musicalsang, revy, sceneteknisk og regissør, eller ren knowhow til foreningsdrift, ser vi på det med åbent sind. Intet er for småt eller stort.

Ansøgning og udvælgelse sker løbende, og der er derfor ingen tidsfrist.

Hvordan foregår ansøgningsprocessen?
Du udfylder vores skema, der bliver indsendt til sekretariatet. Herfra vil den blive sendt videre til et udvalg der ser ansøgningerne igennem og enten godkender eller afviser. Du vil derefter modtage svar fra sekretariatet, om hvorvidt du er optaget i vores kursuskatalog.

Vi lægger vægt på dokumenteret erfaring, så send gerne cv, anbefalinger, videoer eller andet.

Honorar og vilkår
Et standardhonorar er 450 kr. i timen. DATS betaler de 200 kr. og scenen/gruppen/skolen betaler de resterende 250 kr.

Lønnen omfatter forberedelse og undervisning.
Lønnen er inkluderet feriegodtgørelse, transport og mad. Overstiger transporten 100 km. betaler medlemsgruppen derover kr. 1,96 pr. kilometer.

Løn udbetales sidst på måneden eller kommende måneds afslutning.

De fleste kurser er weekendkurser på 16-20 timer, men dette aftales direkte mellem scenen/skolen og underviseren. DATS kan ikke garantere et bestemt antal arbejdstimer, selv om man optages i kursuskataloget, dette afhænger helt af, hvilke behov for undervisning vores medlemsscener har.

Vi har ikke noget krav om, at du skal være medlem af DATS for at kunne stå i vores kursuskatalog, men vi vil gerne opfordre dig til støtte op om os og vores arbejde ved at tegne et medlemskab.
Et personligt medlemskab koster kun 200 kr. om året.
Du kan melde dig ind her.

Yderligere oplysninger hos: Joan Skovshoved Andersen, joan@dats.dk eller tlf. 7465 1103.

Ansøg her Vi har pt lukket for ansøgninger.