Improteater-kursus

Hjemme på jeres scene eller skole, når det passer jer.

Improteater er teater uden manuskript. Det eneste du har er en tom scene og din medspiller. Og hvad så? På dette kursus vil vi dykke ned i kunsten at improvisere scener frem uden manuskript, uden kostumer og uden scenografi. Alt opstår på scenen ud fra publikums bud.

Kurset er for jer, der gerne vil stifte bekendtskab med improteater for første gang eller måske har I prøvet det før, og vil gerne lære noget mere?

Du vil blive undervist i de forskellige grundprincipper indenfor improteater. Ja-og, status, karakterarbejde, den gode historie… og meget mere.

Undervisere:

Susanne Billeskov er skuespiller og har lavet teater, komik og improteater i over 20 år. Hun er leder af impro-skolen ”School of ICU”. Website: http://www.susannebilleskov.dk/

Eller:

Lars Udengaard er impro-skuespiller og komiker og har arbejdet og undervist i improvisation i over 20 år. Website: http://larsu.dk/

Kurset er 2 dage af 6 timer.

Pris 6.000kr

Max antal deltagere: 16.

Scenen/skolen skal være medlem af DATS, og hvis der samarbejdes med andre scener/skoler om kurset skal de også være medlem af DATS.

Kontakt DATS´ sekretariat for at høre mere og booke et kursus.
Tlf. 74 65 11 03 eller dats@dats.dk.

På alle DATS-kurser får du faglige leder- og undervisningskompetencer inden for en lang række teaterdiscipliner i bl.a. arbejdet med børn og unge.