Lokal teaterkonsulent Ingrid Roed

Speciale:
Organisation, kostumer og repertoire.

Kontaktinformation: iroed@mail.dk eller på tlf: 55 73 29 15.

Organisation, kostumer, repertoire. Har I brug for et godt råd eller en håndsrækning?

Jeg kan hjælpe jer med spørgsmål, som vedrører jeres amatørteaterforening.  Bestyrelsesspørgsmål, opbygning af jeres organisation, henvendelser til kommuner osv.

Jeg har i mange år været formand for den nu nedlagte Storstrøms Kreds i DATS. Jeg har siddet i bestyrelser for bl. a. amatørscene og aftenskole og er kasserer i en amatørscene.

Jeg har siddet i forskellige udvalg omkring teater/kultur/fritid og har været aktiv i fagligt arbejde med forskellige tillidsposter.

Alt dette har givet mig gode erfaringer indenfor alt det, der handler om det organisatoriske i amatørteatret. Disse erfaringer deler jeg med glæde ud af, hvis I har brug for det.

Jeg kan også hjælpe jer, hvis I har kostumeproblemer. I en del år har jeg stået for kostumerne på en amatørscene. Jeg har syet kostumer og deltaget på kostumekurser.

Jeg lægger vægt på i så høj grad som muligt at anvende genbrugs/simple materialer.

Jeg kan hjælpe jer med at finde kostumeløsninger, som egner sig til små amatørteaterbudgetter.

Jeg har også nogen erfaring når det gælder repertoiret. Jeg har i mange år bestyret DATS´ kredsbibliotek, som nu er overdraget til Teaterhøjskolen Rødkilde. Jeg har deltaget i repertoirekurser og synes, det er spændende at læse dramatik.  Har I brug for en snak om jeres repertoire, deler jeg gerne mine erfaringer med jer.

Jeg kan også hjælpe jer – eller hjælpe jer videre til rette vedkommende – med alle mulige andre spørgsmål og udfordringer, der opstår i forbindelse med teaterarbejdet.