Kursusunderviser Rolando Yunquera

Speciale: Impro teater

Kontaktinformation:
Rolando Yunquera
2200 København N
Tlf.: 26 14 40 80
rolando@qbiccircle.dk
https://qbiccircle.dk/
www.facebook.com/QbicCircle 

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Jeg vil sige at min energi smitter af i min undervisning. Jeg er en passioneret lærer, der motiverer, støtter og muligvis får eleverne til at klaske sig på lårene af grin.
For mig er impro teater meget mere end at stå på en scene. Det er en træning i at blive et endnu bedre menneske.

Udtalelser fra tidligere elever:
“Engagement, man mærker hans tro på det, han underviser og lyst til at give det videre. Rolando skaber trygge rammer og inddrager alle ligeværdigt. Han videregiver en uhøjtidelighed og er virkelig skæg.”
– Helene Ytting

“Bliv ved med at gøre som du gør! Det virker! Du ser mennesker og det giver en følelse af sikkerhed og tryghed.”
– Tore Skaarup Jepsen

“Emotional intelligence, sensitivity towards the individual, being able to create a comfortable space, spreading enormous energy and laughs. Presence and human-centered approach to improving impro-skills of ‘newbies’.”
– Stine Moeslund Sivertsen

Om mig selv
Jeg er selvstændig og grundlægger af QbicCircle. Uddannet og trænet ved Dell’Arte School of Physical Theatre, ICC og ved IO Chicago. Jeg er uddannet pædagog fra VIA University College Peter Sabroe med speciale i drama. Jeg har taget et hav af relevante kurser og har lavet masser af shows og optrædener som skuespiller og improvisator. Min undervisning er primært baseret på Improv Comedy, men også inspireret af klassisk drama/teater og kunst teknikker, som dans eller musik.

Jeg kan undervise i både det korte format eller det lange format og i flere forskellige typer genre/kategorier under dem. Jeg kan undervise både helt nybegyndere og erfarne elever. Både på dansk eller på engelsk.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk