Kursusunderviser Dennis Due

Speciale: Teater for 16+, Teater for 6-16 år, Karakteropbygning og Devising

Kontaktinformation:
Dennis Due
Odense
Tlf.: 53 37 32 38
dennisdue@live.dk

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Min arbejdstilgang er, at teater er og skal forblive en leg. Nogle gange leger vi tosset og tilfældigt, og andre gange leger vi seriøst og fokuseret.

Når jeg laver workshops, er halvdelen af dagen som regel fyldt op med lege som refererer til den hovedopgave, jeg stiller sidst på dagen. Jeg er en god blanding af teori og praksis.

Om mig selv
Jeg er 32 år gammel og er uddannet skuespiller fra East 15 Acting School i London, hvor vi arbejdede enormt meget med karakteropbygning, research og devising.

En del af vores eksamen var, at vi på 3 uger skulle stable vores egen forestilling på benene fra scratch. Derudover har jeg instrueret revy og teater i København.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk