Kursusunderviser Karina Juul Folsing

Speciale: Kropsbevidsthed, kreativ bevægelse, selvtillid via dans, stå stærkere i din krop og styrk din sceneoptræden


Kontaktinformation:
Karina Juul Folsing
4000 Roskilde
Tlf.: 34 25 29 39
kj@karinajuul.dk
www.karinajuul.dk

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Medlemmerne skal vælge mig, hvis de vil tilbyde deltagere et forløb, hvor de kan lære at stå stærkere i egen krop. Her tænker jeg især på skuespillere eller andre aktører på en scene. For at blive en god skuespiller, kræver det, at man hviler i sig selv, kender sin krop og sit sind. Det kan jeg give nogle gode redskaber til.

Min metode er mest praktisk, da jeg selv mener, at “learning by doing” er den bedste måde at lære på. Derudover vil der være teori om brug af kroppen (anatomi, metoder indenfor Laban, Gotvedbevægelse og The Groove Method). Dette vil foregå både som oplæg, gruppearbejde, skriveopgaver mm. Teorien bliver omsat til praksis, så vi får det ind i kroppen på flere forskellige måder.

Jeg bruger meget musik i min undervisning, så også disse høre- og rytmesansen vil blive stimuleret.

Jeg kan også tilbyde at lave et onlinekursus om kropsarbejde, hvor der indgår kreativ dans (med og uden musik) og mindfulnessøvelser. Jeg har en masse i rygsækken som Gotveduddannet bevægelsesunderviser, The Groove Method Facilitator og BA i Dramaturgi. Et onlinekursus vil fx vare 2,5 time og koste 1.500 kr.

Om mig selv
Mine spidskompetencer ligger indenfor undervisning i bevægelse og dans. Med en faglighed som bevægelsespædagog med kreative metoder indenfor Dramaturgi, The Groove Method og Mindfulness, kommer jeg godt omkring i undervisning af hele mennesket. Jeg har især fokus på at skabe glæde, tryghed og selvtillid via bevægelse og dans. Deltagere hos mig oplever ofte, at de kan og indeholder mere, end hvad de selv gik rundt og troede.

Min undervisning er møntet på at øge kropsbevidstheden og selvopfattelsen.

Jeg har flere års undervisning som bevægelsesunderviser, og det har altid været samspillet mellem krop og sind, der har interesseret mig. Derfor arbejder jeg altid ud fra holistiske principper; at krop og sind hænger sammen uadskilleligt.

Jeg underviser både ugenlige hold, afholder danseretreats og månedlige events/workshops.

Jeg kan især hjælpe dem, der mangler selvtillid til at stå på scenen (jeg ved selv, hvordan det er ikke at turde, men at have lært det). Gode redskaber indenfor Life Mastery Coaching og Mindfulness kombineres derfor ofte i min undervisning.

Jeg har altid et legende element med i min undervisning; jeg har en BA i Dramaturgi og min drøm som barn og ung var at blive skuespiller. Så jeg elsker at lege øvelserne frem – der kommer noget helt magisk ud af det.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk