Kursusunderviser Kjeld Høegh

Speciale: Instruktion – skuespilteknik – scenisk bevidsthed – sprogbehandling – prosa/poesi etc.

Kontaktinformation:
Kjeld Høegh
5200 Odense V
Tlf.: 40 35 04 31
info@kjeld-hoegh.dk

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Jeg kan tilbyde konsulentbistand for instruktører, der har brug for nye vinkler på et forløb, hvad enten det er i startfasen eller senere i processen.
Jeg kan starte eller overtage en instruktion af en forestilling eller afholde kurser i skuespilteknik, evt. med særligt henblik på den komiske side af udtrykket – etc.

Om mig selv
Uddannet ved Odense Teaters Skuespillerskole 1972 – 75. Herefter fastansat ved Odense Teater indtil 1990, derpå freelance som skuespiller og instruktør. I hele perioden fra 1978 og indtil i dag har jeg arbejdet med instruktion og undervisning indenfor næsten alle teatergenrer – etc.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk