Kursusunderviser Marianne Christensen

Speciale: Mundtlig fortælling, opbygning og fortælleteknik, bearbejdning af historier, livshistorier, publikumsinddragelse,  m..m.


Kontaktinformation:
Marianne Christensen
4760 Vordingborg
Tlf.: 30 25 47 74
marianne@mariannechristensen.dk

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Jeg arbejdede med alle facetter af amatørteater i 15 år, før jeg sprang ud som historiefortæller i 2000.

Jeg underviser i mundtlig fortælling fra idé til virkelighed. Området omfatter alt fra den tekniske udførelse af fortællingen på scenen til indholdsbearbejdning.

Jeg har arrangeret fortællefestivaler, seminarer og har i det hele stor erfaring inden for området og kan hjælpe grupper såvel som individuelle personer til at komme i gang med historiefortælling.

Jeg kan også hjælpe jer – eller hjælpe jer videre til rette vedkommende – med alle mulige andre spørgsmål og udfordringer, der opstår i forbindelse med teaterarbejdet.

Om mig selv
Du kan læse om mig her: www.mariannechristensen.dk

 

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk