Kursusunderviser Pernille Egholm

Speciale: Method acting – Performance teater – Teaterdans

Kontaktinformation:
Pernille Egholm
4700 Næstved
Tlf.: 51 90 15 36
mail@pernilleegholm.dk
www.starcat.dk
www.pernilleegholm.dk

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Jeg underviser i Method Acting og performance. Jeg blander de to stilarter, da jeg mener man får en bedre forståelse for skuespillet, når man også får kroppen ordenligt med. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte elev, og hvad de kan bidrage med. For når man performer er det jo dig, der er på scenen og dine oplevelser du deler med publikum. Vi skal tro på det, vi ser, og det gør vi kun, hvis det er ægte og kommer indefra.

Jeg kan tilbyde korte kurser af en dags varighed, hvor vi går igennem en masse øvelser både alene, men også to og to og selvfølgelig hele gruppen, men jeg kan også tilbyde længerevarende kurser der evt munder ud i en forestilling, da jeg også har stor erfaring som instruktør.

Om mig selv
Jeg har undervist, siden jeg var 17 år – først i dans og siden i drama. Jeg har i mange år været tilknyttet diverse ungdomsskoler med undervisning i dans og drama. I 2008 blev jeg vikar på SceneKunst, og i 2012 fik jeg en fuldtidsstilling som Kunstnerisk leder på SceneKunstSkolerne. Jeg stoppede som fuldtid i 2015, men har fortsat som vikar sideløbende med min egen virksomhed, hvor jeg tager ud og laver workshops for børnehaver, SFO, Ungdomsskoler.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk