Lokal teaterkonsulent Uwe Jacobsen

Speciale:
Teater med unge, skuespilstræning, sceneinstruktion og projektledelse

 

Kontaktinformation: mail@uwemann.dk eller på tlf.: 42 40 42 80.

Vejledningsområder

  • Teater med unge
  • Skuespiltræning
  • Sceneinstruktion
  • Projektledelse

Jeg har formel skuespilleruddannelse fra The Arts Educational Schools i London og den nu hedengangne Ny Dramaskole i København. Ud over det har jeg modtaget kursusundervisning af Bjarne Sloth Thorup og Jens Arentzen. Og endelig har jeg gennemført DATS´ LUBUT-forløb i 2005.

Jeg kan tilbyde hjælp, sparring og undervisning i:

Teater med unge: Hvordan nærer og støtter man unges umiddelbare og vilde kreativitet, og skaber succesoplevelser.

Grundlæggende skuespiltræning: Scenisk nærvær, autencitet, replikbehandling, tekstanalyse.

Sceneinstruktion: Støtte og motivere skuespilleren til at åbne op og give los for sine ubegrænsede ressourcer. Karakteranalyse med skuespilleren. Dramatisk spænding. Historiefortællingen. Arrangement. Sceniske billeder og effekter. Fornemmelse for publikum – fortællingen til publikum.

Projektledelse: Fra idé til færdigt produkt. Engagement af samarbejdspartnere. Hvem laver hvad hvornår. Prøveplaner. Styring af tid. Vigtigheden af deadlines. Brainstorming. Bevare overblik.

Vi kan tage en snak i telefonen, jeg kan besvare spørgsmål via mail, eller jeg kan komme ud til jer – alt efter, hvad der passer jer og sagen bedst.

Jeg kan også hjælpe jer – eller hjælpe jer videre til rette vedkommende – med alle mulige andre spørgsmål og udfordringer, der opstår i forbindelse med teaterarbejdet.

Uwe Jacobsen