Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Fyrspillene i Sydthy: Helvig (spilleperiode 3. – 7. juli 2024)

juli 3 - juli 7

Fyrspillene i Sydthy

Helvig

Fyrspillene fylder i år 40 år. I jubilæumsåret opfører vi forestillingen, HELVIG, der handler om pigen Helvig fra Refs ved Hurup og hendes opvækst i trange kår som barn født uden for ægteskab. Hun blev født i 1816, og i vores forestilling skildres livet i Refs fra Helvigs første leveår, til hun er i konfirmationsalderen.

Måske har du ikke hørt så meget om hende, men forfatteren Winni Østergaard har skrevet tre dokumentariske bøger om Helvigs liv. Marie Markvard Andersen har dramatiseret den første bog med titlen ”Helvig” med sin egen fortolkning og ændringer i forhold til bogens handling for at give publikum den bedste oplevelse. Jesper Krogh og Flemming Lodberg Jensen instruerer.

Vi opfører stykket på ”Aagaard” i Refs ikke langt fra Helvigs fødehjem. Inden forestillingerne holder ”Aagaard” åbent, så kom og oplev den sjældne, over 200 år gamle gård, få en snak og tag et kig i butikken.

”Aagaard” står også for serveringen af menuen inden forestillingerne og for salg af forskellige lækkerier i pausen, bl.a. en Fyrspilsøl lavet i anledningen af vores samarbejde.

Dramatiker: Marie Markvard Andersen

Instruktør: Flemming Lodbjerg Jensen og Jesper Krogh

Spillested: 
“Aagaard”
Korsgårdsvej 1
7760 Hurup

Spilleperiode:
3., 4., 5. og 6. juli kl. 19:30
7. juli kl. 14:00

Billetpris:
Voksne 150 kr.
Børn 6-14 år 75 kr.

Billetsalg:
https://www.datsbilletten.dk/?ytfiltercity=&ytfilterdate=&ytfiltersearch=fyrspil 

Fyrspillene i Sydthy

Detaljer

Start:
juli 3
Slut:
juli 7
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fyrspillene
Telefon
40953301
Se Arrangør hjemmeside