Kommende begivenheder

15th International Festival of Making Theater

Deltagere fra hele verden mødes i Grækenland for at vise og lave teater sammen. Priser fra 50 EURO  

Læs mere »

Børneteaterlejr for de 9-14 årige

DATS Frederiksborg Kreds afholder børneteaterlejr i sommerferien. I disse dage arbejder børnene med teater hele dagen fordelt på workshops med professionelle og fagligt meget kompetente undervisere. Der vil være undervisning hver dag fra 10-17. Fredag aften kl. 19 vil det være muligt at overvære børnenes forestilling.

Læs mere »
1200kr

Performers Paradise

Performers Paradise Et tilbud til unge om at være med til at skabe en eller flere miniproduktioner i Svendborgs byrum i juli måned i samarabejde med profesionelle performere/instruktører.  

Læs mere »
250kr

DATS har sommerlukket

DATS har sommerlukket i uge 29 & 30 Vi holder sommerlukket fra mandag d. 15. juli til og med fredag d. 26. juli. Vi ønsker alle en god sommer.

Læs mere »

SplæshCamp i Norge

SPLÆSHCAMP I NORGE Den 5. - 10. august mødes 500 unge mennesker til den nordiske teateruge SplæshCamp. Der er et hav af forskellige workshop, som deltagerne kan tilmelde sig, og prisen for danskere er NOK 2.950 kr. Sidste tilmelding er d. 20. juni.

Læs mere »
2950NOK

Teatersommer i Sverige – gratis

Teatersommar 2019 2 ugers intensiv sommerkursus i Sverige.

Læs mere »

Vækstlagsbrunch

Vækstlagsbrunch i København d. 10. august kl. 10.00 Vildskud og DATS inviterer alle interesserede til Vækslagsbrunch i forbindelse med Vildskudsfestivalen.

Læs mere »
Gratis

Weekendkursus på Rønshoved Højskole

DATS Sønderjysk Kreds inviterer til weekendkursus Kom på weekendkursus med 3 stærke kvindelige undervisere, der sætter præg på teaterverden på deres helt egen og fantastiske måde! I weekenden 13. - 15. september kommer Gunhild Brethvad, Gunvor Reynberg og Dorte Rømer til Rønshoved Højskole og underviser i Krop & stemme, Revy og Instruktion. 

Læs mere »
1300kr

Mini teaterfestival i Gråsten

Mini teaterfestival i Gråsten Det Lille Teater i Gråsten inviterer dig og din scene/gruppe til mini teaterfestival lørdag d. 21. september.  Ansøgningsfristen er d. 1. august. Send en mail til Hanne på hano84@live.dk 

Læs mere »

SeniorTeaterFestival 2019

I samarbejde med Kerteminde Amatør Teater inviterer DATS til SeniorTeaterFestival d. 27. - 29. september 2019

Læs mere »