Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Klovneworkshop og SmukOptog

juli 29 - august 11

Klovneworkshop

Er der en klovn gemt i dig?

Bliv en del af en unik, spændende og meget anderledes workshop: Klovnehæren

Sidste år midt i festivalen spankulerede et spektakulært fænomen langs en af Skanderborgs normalt mest trafikerede veje.

I to timer stod tiden stille, mens 17 meter høje figurer af bl.a. isbjørne, kæmpeedderkopper, blæksprutter og en masse fortryllende performanceartister skabte en lille lomme til eftertænksomhed og STOR oplevelse. Oplevelsen hedder SmukOptoget, i 2024 udvider vi konceptet med en klovnehær – og du kan være med.

Se vidoen fra sidste års SmukOptog her.

Smukfest, La Compagnia del Carnevale fra Viareggio i Italien og VIA Pædagoguddannelsen i Aarhus har gennem de seneste tre år samarbejdet om SmukOptoget, som nu også rummer klovnehæren.

Læs Smukfest´s opslag på Facebook om SmukOptoget her. Vær blot OBS på, at der står, at der er tilmelding d. 1. juni. Dette er ikke korrekt – tilmeldingsfristen er d. 25. juni.

Hvad skal du gøre for at blive klovn? Du skal tilmelde melde dig årets klovneworkshop.

Workshop
Workshoppen afholdes af den anerkendte fransk-italienske klovn og multiperformer Jean Méningault (alias Méningue) med deltagelse af lærlinge fra hospitalsklovneuddannelsen Danmark. Du skal være indstillet på et dedikeret workshopforløb, som forberedelse til SmukOptoget.

Periode (Den 29. juli – 11. august 2024)
Alle hverdage i uge 31 og 32 kl. 9.00 til 15.00 i Kulturhuset Skanderborg. Torsdag den 8. august med deltagelse i Smukoptog og fredag den 9. august med små optrædener på festivalpladsen.

Praktisk
Det er gratis at deltage. Du skal kunne være med alle 10 hverdage og selv sørge for transport til/fra Kulturhuset Skanderborg. Der er frokost alle dage, og mulighed for at bo gratis på Smukfests campingområde. Som en del af pakken får du desuden et gratis armbånd til Smukfest 2024.

Dokumentarfilm
Filminstruktør Frank Roesgaard optager en dokumentarfilm med optagelser fra workshoppen og klovnehærens optræden i Smukoptoget og på Smukfest.

Tilmelding
Send en mail til Ole Bjørn på ob@via.dk med tre linjer om dig selv. Så bliver du kontaktet. Der er begrænsede pladser. Når du er blevet godkendt til at deltage i workshoppen, skal du sende en lille tekst om dig selv (på engelsk) samt vedhæfte et foto af dig selv.

Deadline for tilmelding er 25. juni 2024. 

Ved spørgsmål kan du kontakte:
Klaus Rubin (telefon: 87553419 I mail: kru@via.dk)
Ole Bjørn (telefon: 87553420 I mail: ob@via.dk)

 

Klovneworkshop
Klovneworkshop
Klovneworkshop
Klovneworkshop

Detaljer

Start:
juli 29
Slut:
august 11
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturhuset Skanderborg

Arrangør

VIA Pædagoguddannelsen