DATS Årsmøde 25. maj 2024

PÅ BLOMMENSLYST KRO VED ODENSE

Kl. 14:00 – 14:30 Ankomst og indkvartering

Kl. 14:30 – 15:00 Velkomst, kaffe/te og sang

Kl. 15:00 – 18:00 Workshops for alle – 4 forskellige hold. Inkl. pause.
Alle workshops har max deltagerantal på 16-25 personer.

Vælg mellem:

KULTURELT ENTREPRENØRSKAB, FRA IDÉ TIL PROJEKT
MED LYKKE SAND MICHELSEN
Har du prøvet at få en idé til en super fed teaterforestilling, en film, et podcast, en bog eller noget helt andet? Så har du måske også prøvet, at din idé aldrig kom videre, at den strandede et sted, eller at du ikke vidste, hvordan du skulle gribe det hele an?
I denne 3 timers workshop får du et indblik i, hvordan du med enkle metoder kan åbne op for din idéudvikling og overskueliggøre at gøre idéen til virkelighed. Vi skal tale om, hvordan man kan gøre sit projekt konkret, men samtidig slippe forventningen om at skulle præstere noget bestemt og i stedet hengive sig til processen, så den frie og spontane kreativitet kan opstå.

Lykke Sand Michelsen har arbejdet som professionel skuespiller siden 2001 på teater, film, tv & radio. Hun har udviklet idé og koncept til flere forestillinger, senest forestillingen Mødre, som har spillet ad to omgange på Folketeatret og derefter var på stor Danmarksturné. Derudover har hun været med til at skabe en animationsserie, der hedder “Kender du hende?”. Hun har desuden skrevet en bog med samme titel, som er udkommet på Politikens Forlag. Hun har instrueret og deviset forestillinger på Copenhagen Acting School og underviser i kreative forløb både på CAS og DDSKS.

IMPRO COMEDY MED STORT C
MED LARS UDENGAARD
Hvordan finder vi komikken i improvisation? Og hvordan kan vi bruge improteknikker på scenen. Denne workshop er for dig der vil blive bedre til at improvisere. Fokus ligger på komikken og hvordan vi kan improvisere noget frem der rent faktisk er sjovt at kigge på.
Vi starter med at træne grundprincipperne i improteater. Så dykker vi ned i, hvordan vi spiller hinanden sjove. Vi skal også vende nogle af de komiske virkemidler.
”Improvisatorens vigtigste opgave er at spille de andre gode”.
Til sidst sætter vi det hele i spil og laver en ægte teatersportsdyst med 2-3 hold.
Du behøver ikke være sjov for at være med, det skal det nok blive uanset.

Lars Udengaard er impro skuespiller gennem de sidste 15 år. De sidste 10 år med gruppen Kosmonauterne. Her spiller han flere shows om ugen både offentligt og på virksomheder mm.
Derudover underviser han i impro comedy på Improskolen KBH, laver kurser for erhvervsdrivende i improvisation samt forumteater hvor improvisationen bliver suppleret af det skrevne teater.

KLOVN OG KOMIK
MED JENS KLØFT
Få en kyndig introduktion til det fysiske klovneri og komik. Her gennemgår vi nogle grundbegreber indenfor genrerne og beskæftiger os med hvordan vi rent praktisk kan nærme os det gode grin gennem lege, improvisationer og klassiske rutiner. For skuespillere med interesse i klovnen som udtryk, samt andre med hang til humor og den fysiske scenekunst.
Medbring tøj til at bevæge dig i.

Jens Kløft er skuespiller og dramatiker. Han er uddannet på Dell´Arte School of Physical Theatre i Californien. Med Teatret Brændende Kærlighed har han turneret i både ind- og udland i mere end 30 år. Han underviser i komik på skuespillerskolen CAS (Copenhagen Acting School).

WORKSHOP FOR SANGGLADE
MED ANNA CHRISTINE BAUER
Vel mødt til sangworkshop med Anna Christine Bauer. På denne workshop vil vi bruge første del af workshoppen på en grundig opvarmning og inspiration til øvelser, man både kan lave selv og øvelser I kan lave sammen som gruppe før prøver eller forestillinger. Den anden del bruger vi på at arbejde med to musicalsange. Meld dig hvis du er glad for at synge, gerne vil blive lidt klogere på sangteknik eller bare gerne vil synge med andre.

Anna Christine Bauer er uddannet stemmecoach fra Klaus Møllers Voice Coach Academy i 2019 og bliver i foråret 2024 uddannet sanger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Hun er fast sanglærer på Eventyrteatret og har selv stået på scenen i over 30 forestillinger.


Kl. 18:00 – 19:00 Pause

Kl. 19:00 – 21:00 Festmiddag

Kl. 21:00 24:00 Aftenfest og hyggesnak samt livemusik med Jumping Jacks

Jumping Jacks
Jumpin’ Jacks blander den energiske Rock ‘n’ Roll fra 50’erne med hvilken som helst slags sang, de har lyst til. Jumpin’ Jacks har et kæmpe repertoire af både internationale og danske sange på tværs af alle genrer.

Slyngelstuen er åben
Et godt glas, ro til at snakke og hygge + god mulighed for at ordne verdenssituationen.

Sted: Baren.

Kl. 24:00 Baren lukker – godtnat og på gensyn søndag

Tilmelding
Det er gratis for alle DATS´ medlemmer at deltage. Og I er velkomne til at komme flere fra en gruppe. Overnatning koster 200 kr.
Drikkevarer ud over vand, te og kaffe er dog for egen regning.

Vi skal have din tilmelding senest søndag d. 28. april.

Du kan tilmelde dig her.

Vi gør opmærksom på ..
at der bliver taget fotos/videos ved DATS´ arrangementer, som efterfølgende kan blive brugt i DATS sammenhænge.

Om søndagen afholder vi generalforsamling. Læs mere om dagen her.