Liste over medlemsscener, hvor du kan være med

Her kan du se en oversigt med de grupper og scener, som man kan kontakte for at høre om muligheden for at være med enten som skuespiller eller andet.

Står din scene ikke på listen, eller skal oplysningerne ændres, kan du gøre det her.

De lilla pile indikere hvilke steder der evt. gerne vil udleje kostumer, rekvisitter eller udstyr.

Hej Teater Danmark – Er I derude?

Vær med til at kortlægge Danmarks amatørscener og teatre, grupper, samt vækstlagsgrupper!

Vi er stolte af vi i DATS har over 300 scener og grupper som medlemmer. Uden medlemmer – intet DATS.

Vi kunne dog godt tænke os at vide om der er nogle mørke områder i Danmark hvor der ingen teatre er, og skal derfor bruge din hjælp. Du kan på vores kort putte din scene eller gruppe ind, og bidrage til at kortlægge hvor mange scener og grupper der egentligt spiller teater i Danmark.

Tryk HER for at komme til kortet, og log ind med din google-konto. Vi har lavet en guide: Sådan tilføjer du til kortet

 Har du ikke en google-konto må du gerne skrive foreningens navn til dats@dats.dk 

Genre er underordnet, om det er en lille revy-scene, danseteater, friluftsscene, selvskreven og nydansk, improvisations-teater, dilettant, Site-specifik, og meget andet… Bare der på en eller anden måde inkludere noget dramatisk der bliver opført.

Teksten i putter på kortet skal indeholde en kort beskrivelse, og en kontaktinfo.

Og det er ikke sådan at fordi I skriver jeres scene på I skal ”frygte” vi kontakter jer med salg om medlemskab og reklamer. Det er for ren kortlægning, og skal også tjene som en oversigt for andre end DATS, så man kan se hvor godt dækket Danmark faktisk er med teatre.
Det kan dog være vi invitere til et netværks-arrangement for lige præcis dit område, men der er intet krav om medlemskab.

Vi håber I vil være med til at sætte alle de aktive og nuværende scener på kortet. Det vil være os en stor hjælp, og vi siger derfor på forhånd mange tak!