KORT MED AMATØRGRUPPER OG -SCENER

Her kan du se et kort med de grupper og scener, som man kan kontakte for at høre om muligheden for at være med enten som skuespiller eller andet.

De lilla pile indikerer hvilke steder der evt. gerne vil udleje kostumer, rekvisitter eller udstyr.

Hej Teater Danmark – er I derude?

Vær med til at kortlægge Danmarks amatørscener og teatre, grupper samt vækstlagsgrupper!

Vi er stolte af, at vi i DATS har over 300 scener og grupper som medlemmer. Uden medlemmer – intet DATS.

Vi kunne dog godt tænke os at vide, om der er nogle mørke områder i Danmark hvor der ingen teatre er og skal derfor bruge din hjælp. Du kan på vores kort sætte din scene eller gruppe ind og bidrage til at kortlægge, hvor mange scener og grupper der egentligt spiller teater i Danmark.

Tryk HER for at komme til kortet og log ind med din google-konto. Vi har lavet en guide: Sådan tilføjer du til kortet

Har du ikke en google-konto må du gerne udfylde denne blanket, så tilføjer vi din scene til kortet.

Genre er underordnet, om det er en lille revy-scene, danseteater, friluftsscene, selvskreven og nydansk, improvisations-teater, dilettant, Site-specifik, og meget andet… Bare der på en eller anden måde inkludere noget dramatisk der bliver opført.

Teksten I sætter på kortet skal indeholde en kort beskrivelse og en kontaktinfo.

Og det er ikke sådan, at fordi I skriver jeres scene på, I skal ”frygte” vi kontakter jer med salg om medlemskab og reklamer. Det er for ren kortlægning og skal også tjene som en oversigt for andre end DATS, så man kan se hvor godt dækket Danmark faktisk er med teatre.

Det kan dog være, vi inviterer til et netværks-arrangement for lige præcis dit område, men der er intet krav om medlemskab.

Vi håber, I vil være med til at sætte alle de aktive og nuværende scener på kortet. Det vil være os en stor hjælp, og vi siger derfor på forhånd mange tak!