DATS gruppemedlemmer kan tegne et fordelagtigt abonnement til Danmarks største fundraisingdatabase Fonde.dk

Fonde.dk er den ultimative fondsdatabase til dig, der gerne vil have det absolut bedste værktøj til at få støtte til dine projekter. Her finder du mere end 15.000 fonde, legater og puljer til alle formål. Et abonnement tegnet gennem DATS koster kun 500 kr. pr. år (normalpris hos fonde.dk 3.750 kr.).

Abonnementet giver adgang til en avanceret søgemaskine, som gør det muligt at søge blandt alle fonde, puljer og legater i Danmark. Med i abonnementet får du også påmindelser om kommende ansøgningsfrister du får nogle virkelig værdifulde ansøgningsværktøjer samt et omfattende E-bibliotek med podcasts, faglige artikler, rapporter og redigerbare skabeloner til fundraising arbejdet.

Du får endvidere adgang til flere tusinde nyhedsartikler med bl.a. bevillingsnyheder, som kan bruges til at finde de relevante fonde, legater og puljer som matcher netop dit behov.

Læs mere om abonnementet og se Fonde.dk’s introduktionsvideo https://fonde.dk/

Ønsker du at tegne et abonnement til din scene, gruppe, skole eller institution, så kontakt DATS’ fundraising konsulent Poul Winther, på bogholder@dats.dk eller 26 28 41 22.

Poul Winther