Kursusunderviser Bo Thomas

Speciale: Stunt/stagefight – Slapstick – Fysisk skuespil – Mime

Kontaktinformation:
Bo Thomas
2400 København NV
Tlf.: 31 42 46 17
mrbothomas@gmail.com

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Jeg kan tilbyde en metodisk og sikker indgang til at kunne lave stunt og stegfight ikke alene til teater men også til fim og tv

Om mig selv
Jeg har siden 1985 været en aktiv del af stunt og stagefight branchen i Dk og har været med til at udvikle scenekampen i Scandinavien under Nordisk scenekamp forbund.

Jeg har også optrådt med historiske foredrag og shows for mange middelaldercentre, tøjhus museet, orlogsmuseet og har været (fast) freelancer på kgl teater og Fredericia Teater, med stunt og stagefight på mange forestillinger især de mange udendørsforestillinger i dyrehaven for Det Kongelige teater.

Jeg er certificeret lære i stunt og stagefight.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk