Kursusunderviser Charlotte Calberg

Speciale: Teaterhistorie, Kostumer, Scenografi, Dramaundervisning, Improvisation, Manuskriptskrivning

Kontaktinformation:
Charlotte Calberg
2100 København Ø
Tlf.: 28 70 63 10
charcalb@yahoo.dk
www.charlottecalberg.dk

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Med en dyb og bred indsigt i teateruniverset, formidler jeg mine fag med stor faglig indsigt og masser af undervisningserfaring – altid med humor, glæde og forståelse for hvem jeg underviser. Jeg uddyber gerne mine arbejdsmetoder, hvis I har lyst til et samarbejde.

Om mig selv
Jeg er scenograf, kostumedesigner, dramatiker og cand. mag. i Teatervidenskab og har gennem snart 30 år skabt en lang række forestillinger og sideløbende undervist mange steder.
De seneste par år har jeg direkte koblet teaterarbejdet og undervisningen gennem flere forskellige Huskunstnerprojekter støttet af Statens Kunstfond. Pt. arbejder jeg som scenograf og kostumedesigner for Teater Hund og Kristjan Ingimarssons Company, og er igang med flere andre projekter.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk