Kursusunderviser Anders Lerche

Speciale: Special effekt sminke, rekvisitter, special opgaver

Kontaktinformation:
Anders Lerche
2630 Taastrup
Tlf.: 61 71 27 26
anderslerchefx@gmail.com

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Jeg fortæller detaljeret om materialer, arbejds teknikker og viser hvordan tilblivelse af feks rekvisitter og sminke foregår. Vi kan arbejde med flamingo tilskæring, limklude, epoxy ler, div skumtyper og forskellige maleteknikker. Det er vigtigt i alle mine kurser, at folk selv prøver teknikkerne, da håndværk skal forstå gennem hænderne og ikke bare fortælles om.

Om mig selv
Jeg har arbejdet professionelt med sminke og dekorationer i over 25 år, har undervist på talrige kurser, skoler, og offentlige institutioner. Jeg har arbejder på flere store teatre og film og lever i dag af at lave bla masker, dekorationer og sminke til ind og udland.

Se YouTube video “Extreme Halloween Garden in Denmark” her.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk