Kursusunderviser Gunhild Brethvad

Speciale: Instruktion, Opsætning af større produktioner, Musical og musikforestillinger, Projektorganisering, Udarbejdelse af manus, Ideer til forestillinger, Valg af musik, Inspirationsworkshops, Sang og stemmetræning, Skuespiltræning/dansetræning

Kontaktinformation:
Gunhild Brethvad
København
Tlf.: 60 39 58 58
g.brethvad@mail.dk

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Kursusområder:

– Instruktion
– Opsætning af større produktioner
– Musical og musikforestillinger
– Projektorganisering
– Udarbejdelse af manus
– Ideer til forestillinger
– Valg af musik
– Inspirationsworkshops
– Sang og stemmetræning
– Skuespiltræning/dansetræning

Om mig selv

Jeg har arbejdet med musik og teater med børn, unge og voksne gennem mange år og over hele landet. Musikken har en central placering i alt, hvad jeg laver, og jeg har den opfattelse, at mange færdigheder kan tilegnes ved hjælp af sang og musik.

Jeg kan – som den eneste i landet – laver Ble-musicals – dvs. musical med vuggestue- og dagplejebørn. Og jeg har også stor erfaring med at lave musicals med børnehavebørn og børn fra SFO m.fl. steder.

I mange år har jeg i samarbejde med unge teenagere skrevet og instrueret store ungdomsmusicals og har specialviden om netop ungdomsområdet.

Endvidere er min force at lave teater, hvor mange aldersgrupper arbejder sammen – lige fra små børn til pensionister.

Jeg kan også hjælpe jer – eller hjælpe jer videre til rette vedkommende – med alle mulige andre spørgsmål og udfordringer, der opstår i forbindelse med teaterarbejdet.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk