Kursusunderviser Jens Damsager Hansen

Speciale: Lys

Kontaktinformation:
Jens Damsager Hansen
2720 Vanløse
Tlf.: 21 21 13 89
jens@damsager.nu

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Et lyskursus der først og fremmest handler om at tænke i lys.

Det henvender sig til både lysdesignere og instruktører.

Vi kommer igennem traditionelle måder at lave lys på, hvordan man kan bruge lysets virkemidler, hvordan man kan tænke lys med i sin instruktion og meget mere.

Det handler om at tænke lys, men vi kommer også omkring det tekniske med forskellige lampetyper, hvordan man samler et anlæg, sikkerhed, fejlfinding, forberedelse m.m.

Det er et kursus der både henvender sig til begyndere og øvede.

Er det aktuelt gennemgår vi jeres anlæg og ser på jeres lysbord. Vi kan også tage en snak om, hvordan I kan lave lyset til jeres næste forestilling.

Om mig selv
Jeg har arbejdet med lys siden 1988 både som amatør og professionel.

Jeg har lavet lys på en lang række amatørscener, gymnasier, ungdomsskoler m.m.

Jeg har undervist på produktionsskole på en linje der lavede lys og lyd for skoler i København.

Jeg har arbejdet 10 år som lysmand på Det Ny Teater og er nu freelance tekniker i mange forskellige sammenhænge. Jeg har bl.a. en del arbejde for Republique, Bellevue, Teater V samt en del tournévirksomhed.

Jeg har fortsat en kombination af amatørteater og professionelt teater.

Jeg har i over 10 år været teknisk chef for DATS’ teaterfestival.

Jeg er uddannet elektriker.

Jeg har desuden instrueret over 30 amatørforestillinger fra monologer til store musicals i mange forskellige sammenhænge, både lønnet og ulønnet. Jeg har ry for at være skæv og alternativ i både mit instruktør og lysarbejde. Jeg er meget velforberedt og detaljeret i mit arbejde uanset hvad jeg arbejder med.

Det er kombinationen af at være både instruktør og lysmand der gør at jeg har lavet et lyskursus, der også henvender sig til instruktører.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk