Kursusunderviser Jens Kløft

Speciale: Komik

Kontaktinformation:
Jens Kløft
1416 København K
Tlf.: 20 23 14 09
jenskloft@hotmail.com
http://www.burninglove.eu

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Teknikken bag Komikken er en undersøgelse af komikkens væsen. Vi vil finde vejen til det gode grin
gennem lege, improvisationer, klassiske rutiner og etuder. Kurset vil give en indføring i komikkens grundlæggende virkemidler: Situation, karaktér og ikke mindst timing. Vi arbejder blandt andet med,
hvordan man kan fortælle uden ord, hvordan man omsætter sine ideer til scenisk handling og hvordan man opbygger en gag? Undervejs undersøger vi, hvad der pirrer vores eget humorcenter.

Om mig selv
Jens Kløft, skuespiller og dramatiker.
Jens Kløft er uddannet på Dell´Arte School of physical theatre i Californien. Han har med Teatret Brændende Kærlighed turneret i både Danmark og udlandet i over 30 år. Jens Kløfts stykker har været opført på teaterscener rundt om i Danmark fra Det Lille Teater til Det Kongelige ditto. Jens Kløft underviser i komik på Copenhagen Acting School (tidligere: Ophelia).

Hvad kan han undervise i?
Komik, Klovn, Maskearbejde, Maskefremstilling, Commedia Dell´Arte, Visuel Storytelling, Fysisk komedie, Melodrama, Improvisation, Devising, Dramaturgi, Stykkeskrivning, Dramapædagogik

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk