Kursusunderviser Lars Udengaard

Speciale: Improvisationsteater – impro comedy

Kontaktinformation:
Lars Udengaard
4300 Holbæk
Tlf.: 60 13 04 14
lars@udengaard.dk
www.larsu.dk

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Et improvisationskursus gør deltagerne bedre til at være i nuet. Ved at lære kunsten af improvisere styrker det deltageren i at stole på, at der nok skal komme noget brugbart uden af forcere det.
At have den erfaring at man kan være på glatis og stadig finde hjem er brugbar i enhver henseende, og især når man arbejder med formidling og teater.
Kurset fokuserer på 5 grundprincipper som skal være til stede for at skabe en scene sammen. Sig ja og, lytte aktivt, spille spillet, fejl er en gave til videre udvikling og “skyd bedstemor” Den sidste er et udtryk for at handle i stedet for at snakke.

Om mig selv
Impro skuespiller gennem de sidste 15 år. De sidste 10 år med gruppen Kosmonauterne. Her spiller jeg flere shows om ugen både offentligt og på virksomheder mm.
Derudover underviser jeg i impro comedy på Improskolen KBH. Som noget nyt kører jeg kurser for erhvervsdrivende i improvisation.
Jeg laver også en del forumteater hvor improvisationen bliver suppleret af det skrevne teater.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk