Kursusunderviser Marie Louise Cornelius

Speciale: Drama – Performance – Præsentationsteknik – Skab egne historier/storytelling – Skriv dramatik – Instruktion

Kontaktinformation:
Marie Louise Cornelius
2000 Frederiksberg
Tlf.: 60 62 16 78
marillocornelius@hotmail.com
www.mlcornelius.dk

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Som underviser går jeg op i først at skabe det Trygge rum. Derefter er det typisk impro vi starter med, så nultekster for til sidst at begynde at arbejde med tekster. Det er med fokus på de forskellige metoder men primært “det magiske hvis.” Og det at skabe de indre billeder. Jeg er ikke den typiske “fysiske teater” type. Jeg vil også fokusere på at hver enkelt når deres potentiale i forhold til hvem de er. Jeg vil altid gerne ende med et “produkt.” En reading eller en visning. Det føler jeg er vigtigt for processen, og for dem jeg underviser..

Jeg tager helst udgangspunkt i noget tvær-æstetisk som litteratur eller billeder, når jeg underviser og tilpasser altid undervisningens indhold og faglige niveau til målgruppen. Mit mål er, at alle går fra min undervisning med en følelse af at have været i deres nærmeste udviklingszone, og at de har lært noget nyt om sig selv og de andre.

Om mig selv
Jeg har arbejdet inden for teater på alle planer de sidste 15 år. Jeg har instrueret store musicals med 40 medvirkende på Musicalteatret. Jeg har undervist i drama på FOF (voksne) og selv spillet professionelt på Ishøj teater. Jeg har også undervist børn på Eventyrteatret og i perfomance på Islands Brygge. Derudover er jeg uddannet dramatiker på Dramatiker Væksthus (udd. under Scenekunsstyrelsen) Jeg arbejder som professionel med mit fortælleteater “Frøken Frikas fantastiske Fortælletivoli samt klassikerkufferten. Jeg har også haft mit eget børneteater “Teater Sammensurium”. Jeg elsker at se udviklingen i den enkelte, og jeg elsker at skabe ting fra grunden. Som så udfolder sig i en højere enhed til sidst. Som teambuildinginstruktør er jeg også vant til at få folk godt rystet sammen.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk