Kursusunderviser Fibbe 

Speciale: Absurd teater, Børneteater, Krøniketeater, Eventyrteater, Performance, Artikulationens dybde og forståelse af stemmen, Stemmetræning, Rytmik for store og små

Kontaktinformation:
Fibbe
5000 Odense C
Tlf.: 22 47 05 84
ssarbo@gmail.com

Hvad kan jeg tilbyde DATS´ medlemmer?
Jeg deler gerne mine workshops i mindre dele. Først lærer vi hinanden at kende, så der kan opstå en tryghed og et åbent kunstnerisk rum. Derefter går vi i dybden med fx absurd teater eller andet, hvor vi gennem øvelser får det helt ind i kroppen, og vi afrunder med fordybelse og ro.

Om mig selv
Jeg har undervist i drama siden jeg var 16 år og sat en del forestillinger op enten selv skrevne eller bearbejdede.
Jeg har derfor store erfaringer med at sætte forestillinger op og især det med at huske de pædagogiske evner, når det går stærkt.
Så når det drejer sig om instruktion, performance og projektledelse og forestillings ledelse, har jeg meget at trække på.
Derud over skriver jeg stadig meget selv og tager ud på skoler med workshops i bl.a. at skrive, performance, eksamens forberedelse, eventyr og meget andet.

Derudover er jeg musiklærer og laver meget rytmik med store og små samt stemmetræning.

Hjemme-hos-kurser
Et væsentligt bidrag i DATS´ indsats for at udvikle amatør- og vækstlagsteatret både kunstnerisk og organisatorisk er vores tilbud om et bredt udvalg inden for teaterkurser, skuespillerkurser og meget mere med et højt fagligt indhold og top kvalificerede undervisere.

Med vores ”Hjemme-hos-kurser” kan vores medlemmer få en kursusunderviser til at komme hjem på deres scene eller på skolen, hvis blot det nødvendige antal deltagere samles. Hvis det er et problem, hjælper vi gerne med at udbrede kendskab til kurset, så dette kan oprettes.

Læs mere om ”Hjemme-hos-kurserne” samt priser i vores håndbog.

Ring eller mail hvis du ønsker at høre nærmere eller booke en kursusunderviser.

Tlf.: 74 65 11 03 eller dats@dats.dk