Køb sminkekurser med Janus Vinther ved Special Effects m. rabat

DATS medlemmer kan købe sminkekurser med specialrabat ved Special Effects.

Disse kurser kan tilkøbes med 10% rabat:

Teatersminkekursus:

Teatersminke skal ses på afstand, da skuespilleren står på scenen på god afstand fra publikum. Ikke desto mindre skal publikum kunne forstå makeuppen og rollen ud fra afstanden til skuespillerne. Vores undervisere har over 20 års erfaring, udgivet bøger og medbringer udstyr på kurset så deltagerne kan opleve teatermakeuppen i et realistisk scenarie. På kurset modtager i også E-bogen Teatersminke. 
Dats-medlemmer får 10% rabat på vores kurser. Se nærmere her: http://spfx.dk/kursus3.html

Special effekter Grundkursus:
Lær de professionelle teknikker til sår- og skade-sminke til brug ved: Beredskabs øvelser, Film, TV, Musikvideo, Teater og Events. På dette kursus undervises i basis-sminke som: Chock-sminke, blå mærker, blodige flænger, forskellige typer brandsår, kraniebrud, afreven finger og fremmedlegemer som glasskår og splinter i såret. Vi gennemgår de forskellige sminke-teknikker grundigt, herunder produkt- og materiale-gennemgang. 
Dats-medlemmer får 10% rabat på vores kurser. Se nærmere her: http://spfx.dk/kursus1.html

Special effekter Udvidet:
Lær de professionelle teknikker til de mere voldsomme og brutale special effekter til brug ved: Beredskabsøvelser, Film, TV, teater, Events. På dette kursus gennemgår vi de voldsomme special effekter så som: Kraniebrud, vansiret ansigt, udflået øje og produktion af kunstige dele og indvolde. Vi afslutter ofte kurset med ekstrem effekten: Opsprættet mave. Det forventes, at i har grundlæggende færdigheder inde for special effekt-sminke eller har gennemført kursus 1. 
Dats-medlemmer får 10% rabat på vores kurser. Se nærmere her: http://spfx.dk/kursus2.html

Disse kurser kan tilkøbes til specialpriser:

Special Effekt Workshop:
Målrettet 5-6 klasser

En workshop for skolebørn med fokus på: “sådan laver man special effekter til Film og Teater”. Den pædagogiske indgangsvinkel er at bringe special effekterne i øjenhøjde med børn på 5+6 klassetrin og afmystificering af de uhyggelige special effekter set fra et barns øjne. Samtidig er workshoppen særdeles kreativ og ansporer til fantasi, eventyr og leg. Underviseren har justeret teknikkerne igennem mange års erfaring med målgruppen. Klasserne gennemfører nemt en workshop der varer hele 3 lektioner i stræk med kreative produktioner som: Blodige sår og skrammer, afhuggede fingre, udplukkede øjne og mange andre spændende effekter. 
Efter workshoppen viser børnene stolt deres kreationer frem – som de sidenhen skal vise til legekammeraterne, mor og far. Samtidig har børnene fået en indgangsvinkel til filmeffekter og indlæring igennem leg og kreativ produktion. Denne workshop varer i 3 lektioner. Prisen for denne Special effekt-workshop for skoleklasser er kr. 2.750,- + kr. 750,- til produkter og materialer for hele klassen. Prisen er ex. moms. Hvis skolen er længere væk end Stor København, tillægges udgift til transport. Ved booking af workshoppen, får i også adgang til vores DUI-film online og Doktor Gys online TV. Til denne skoleworkshop i special effekter, kan vi også tilbyde undervisningsbøger tilpasset målgruppen og start-sminke kasser.

Målrettet: 5-7 klasser:
Lav din egen Zombie bamse Workshop

Når man er kommet i den alder hvor bamser og sovedyr ikke har så stor betydning mere, ender disse ofte på forbrændingen eller i en mørk kælder hvor mug og kryb hurtigt får has på den ellers så elskede bamse. Men bamserne kan få et nyt liv og genopstå som en uhyggelig zombie med hugtænder og blodige sår. Derved opnår det elskede sovedyr en fornyet street-kredit og sejhed der sikrer en forlænget sæson på hylden og garanteret deltagelse til alle Halloweenfester fremadrettet. Medbring den udtjente bamse til denne workshop. Doktor Gys hjælper med forvandlingen til zombie ved hjælp af special effekter, flydende latex, filmblod og støbeteknik i børnehøjde. Denne workshop varer i 3 lektioner. Prisen for denne Special effekt-workshop for skoleklasser er kr. 2.750,- + kr. 750,- til produkter og materialer for hele klassen. Prisen er ex. moms. Hvis skolen er længere væk end Stor København, tillægges udgift til transport.

Målrettet: 5-6 klasser:
Jule gys og skrækkelig julepynt

Doktor Gys underviser klasserne i hvordan man laver gyser- og zombie-julepynt samt forfærdelige julegaver der skræmmer alle der åbner gaverne. På workshoppen laver vi fæle fingre, klamme øjne og knogler i latex og måske et blodigt sår eller et afrevet øre der kan hænge på juletræet eller blive pakket fint ind til dem der skal have en gave af zombienissen. Julen bliver aldrig den samme mere og zombie-nisserne fniser tilfreds.
Denne workshop varer i 3 lektioner. Prisen for denne Special effekt-workshop for skoleklasser er kr. 2.750,- + kr. 750,- til produkter og materialer for hele klassen. Prisen er ex. moms. Hvis skolen er længere væk end Stor København, tillægges udgift til transport.